• Foto0331.jpg
  • IMG_2168verkleind.jpg
  • Foto0352a.jpg
  • IMG_2163verkleind.jpg

 

 

Onderhoud

Onderhoud aan het schilderwerk is erg belangrijk. Het dient niet alleen ter bescherming maar ook als verfraaiing van uw kostbare bezit.

Verfraaiing kan door toepassing van de juiste kleuren. Kleuren brengen ons dierbare erfgoed al eeuwenlang tot leven. Kleur creƫert immers sfeer, bepaalt de uitstraling en geeft karakter. Te Pas Schilderwerken combineert nostalgie en authentieke kleuren met vakmanschap en de hoogste kwaliteit van vandaag de dag.

Bescherming is noodzakelijk. Het weer heeft grote invloed op het schilderwerk. UV-straling, grote temperatuurschommelingen, vocht en mechanische belasting, al deze factoren hebben invloed op uw schilderwerk. Het is daarom aan te bevelen om regelmatig onderhoud te plegen. Hierdoor blijft u grote problemen altijd voor en blijven de kosten van het schilderwerk binnen de perken. Te Pas Schilderwerken komt graag bij u langs om, samen met u, het schilderwerk te inspecteren om zo, indien u dat wenst, een geheel vrijblijvende offerte op te maken.

Een prettige bijkomstigheid is dat schilderwerk aan woningen van 2 jaar of ouder op dit moment onder het lage BTW-tarief van 6% valt